Monday, July 13, 2009

Under Construction

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:51 AM
hua hua..sambil3 aku boring di batupahat, sambil-sambil aku nak make up blog. Last jadi tikus membaiki labu. Dah lintang punkang. Takpa-takpa, selow2! Prektis make perfect. Layan je la lah labu.huhu! Oh.. ramai kata yang takleh komen rupanya. Aku pun kelam kibut test tadi, sampai aku dah naik fedup dah. Nak tukar template yang lain, tapi kebanyakannya tak berkenan dihati, huhu! Rupanya, template ni takleh guna embedded komen yang macam biasa tu, kena guna komen yang pop up pula pulak. Hmm, tak kisahlah, bleh la sehingga aku ketemu template yang berkenan dihati lagi..

8 comments:

Hayatie said...

tESTING2..NAmpak ke tak ni...

Aishah said...

nampak..tp asal ko nye blog jd lintang pukang ar....susun balik la serabutsss...

p/s: g tlg MIL masak/kemas umah hehehe

Ely Hasrul said...

testis..testis...

MatAhaRiKu said...

wah cantik arr template ni npk simple..

Hayatie said...

aishah..aku tahu ko sakit mata kan..ahaha..sabo2..

Ely..haipp...ko tengah dingin ziana zain ke hapa ni..huhu

jun, aisey, ku baru plan2 nak tuka lain ni..mu dah puji2 ye..huhu

Hayatie said...

testing2

Aishah said...
This comment has been removed by the author.
asmaa said...

yatie...
camner nak tukar templet nih..
leh kasi ilmu tak...saya nak tukar tp tak retilah...kurang berkeyakinan...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea