Friday, July 24, 2009

Meet indi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:06 AM

Wahh,jadi seh mobile posting ni. N3 ni pun aku send dari henpon aku. Wah mau meroyan aku beloging pasneh! Tp makesure henpon kalian menyapot MMS ye. Dan max byte yg boleh dihantar melalui henpon adalah 10mb klu x salah. Sat aku tepek step by step. Series acik suko ni,ngeee! Pasni,aku dah xyah curi2 blogging dah (kes takut hubby marah,huhu) sure dia pelik n3 update tp aku x ngadap lappy,muahaha! Yg pasti bil henpon aku yg tebal!...ala apesal aku rasa gambo ni macam tak kuar je ni!??!

2 comments:

asmaa said...

yatie...meroyan lah pasnie yerk berblog...sambil ngan azri pun boleh berblog...tak perlu terkejar2 ....siap boleh anta gambar lagi ye...boleh ajar kat kami...hehehe

kakngah said...

awat gedabak sgt indi ni??? aku buat ok jek.. comey lote.. may b sz pic ko sgt la.. kene kecikan dlu sblm posting.. br blh tepek dlm 7-8 pic skali harung...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea