Thursday, June 4, 2009

Pameran Buku

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:53 PM
Semalam kami sekeluarga berkunjung ke Pameran buku antarabangsa di Mine exhibition Centre. Wah, aku sangat teruja nak pegi ke pameran kali ini. Sebab dah banyak kali ku missed event tersebut. Last skali ku pegi di PWTC tak salah, 3-4 tahun lepas kot. Oleh kerana dah merewang ke tempat lain, kami sampai lewat kol 8 malam. Event ini berlangsung dari kol 11pagi sehingga 10 malam. Jadi, tak sempat lah nak tawaf satu hall itu kaki pun dah sakit.



Kami berposing-posing sakan sambil2 membuat aktviti-aktiviti kekeluargaan, sambil2 menuggu masuk waktu maghrib. Ini lah hasil kreativiti kami,haha!. Aduh dah macam kesatria baja hitam pun ada. Hentam sajalah belalang!

Ku nak posing dengan posing kt depan ni pun tak senang. Azri ku takmau di-slingkan dengan sling cap ayam ituw, hampir nak terlucut azri meliang-liuk kat dalam tu.


Keadaan pun tidak ramai sangat, mungkin kerana hari bekerja. Tapi best, tak perlu nak bersesak2 bila time cuti. Leh cuci mata dengan amannya.

Apa yang aku beli ?...tadaaaa. Ini sahaja. Sebenarnya tak sempat nak tawaf lagi, sebab hubby ku nak balik cepat amik barang dia takut kedai tu tutup nanti.


Buku kecik2 ni menarik. Bagus dibeli untuk koleksi, hihi. Haha, sebagai persediaan untuk projek 'homeschool azri' nanti,hihi. Nak Start kumpul material skit2. Wah, pas dah beli ni, macam excited nak beli lagi yang lain2 pula. Takpa, asal bukan toys etc, as long is it for educational purposes, its okay. Dah terbayang-bayang 'projek homeschool ku' kat bilik setor blakang tu!. Nak kena start constructions ni,eheh! Not bad juga. Banyak buku2 yang telah di-discount kan. Sayangnya sebab tak sempat nak explore lagi. Pameran ini bermula dari 29 mei hingga 9 jun ini. Apo lagi, moh pakat2 pegi...

3 comments:

cintaKusayangMu said...

wah..bestnye dh dpt bli buku uk azri..
qis ni pn xsmpt2 lg nk g bli..ntah bila la ader masa nk shopping mopping ni....huuhuh

ILA said...

wah,boleh pergi ni...hehehe

Mama Shinta Musraika said...

salam hayati..

wah.. byk juga buku mu beli ya... bagus! ku pon suka kumpul buku.. $$ jer nak sediakan buat membeli kekekeke..

ensomnya Azri dengan kaca mata besau tu :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea