Tuesday, June 23, 2009

n3 8 bulan

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:22 AM
Tak sempat nak update entri sekarang. Aku sekarang tengah sibuk menimba ilmu BF ini. Hopefully aku suksess untuk menyusukan anakku yang seterusnya dan boleh berkongsi dengan mereka-mereka yang memerlukan. Itulah misi ku yang telah lama tersimpan. Tapi 'buku baru' masih belum dibuka. Masih lagi dengan misi exclusive pumping lagi. Alhamdulillah sudah 8 bulan hari ini, 23 haribulan. Azri pun! Yeay! Lagi 4 months to-go! Kalau dekat I-village forum, 6-12+m.0 dah dikira Pro EP'er..haha pro kah! Aku nak tepek gambar medal 8 bulan pulak tapi dah hilang la plak file itu..huhu!Ok,ok..nak pegi 'study'! Chiaww.. Will be back after 3 days! kalau ku tahanler tak meroyan..haha!

4 comments:

Ely Hasrul said...

congrats!!! ujung bulan nih sami dh 16bulan.. lama lagik tu nk capai 2thn ...huhuhuh sama2 la kite berusaha...

luvhaziq said...

tahniah...bila mu nk bt makan2..kekekeke..

nikhazifah said...

buleh la buat kenduri sket..jamu sate pun xper..

Hayatie said...

ely...chaiyok, mu dah nk grad tu...

Luv & nik..boley2, nnti korang tolong handlekn yer...hihihi

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea