Thursday, June 11, 2009

Lari pecut

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:36 PM
Cakkk! I'm backk! Aku bertungkus lumus lari pecut 100 meter bagai nak catch up stock EBM aku yang dah semakin pupus kerana gara growth spurt lagi ku kira. Dari stock ku tinggal 2, sekarang jadi 3, seterusnya 4 dan seterus-seterusnya yeah! aku masih lagi dalam mode lari pecut lagi sekarang.

Haha azri tinggal, bye bye, ibu dah nak celen awak yer! Sekarang kat rumah macam ada pertandingan melantak air,soya, air, soya! Dengan harapan aku dapat produce extra oz dari biasa. Ya, ini hasilnya. Sampai aku pun kena lari pecut 2-3 kali ke toilet juga. Sampai 2-3 kali trip jerang air. Aku kena up kan stock ku ni sampai sekurang-kurangnya 7, baru aku kembali tenang.

13 comments:

Normaliza said...

Yatie..ku kagum la dengan diri mu. Tahniah!! :)

mamanoa said...

yatie..da lamer nk tanyer..
wonder la..?u mmg exclusive expressing without direct BF ker??dr dlu i tgk u memperjuangkan EP ni..ku jua pejuang seperti mu..tp xseteguh mu..huhu..mlm ank i direct BF..siang jer btol..
kalu btul u totally EP..naper ekk..

asmaa said...

main kejar-mengejar lah plak yer dengan azri...
cepat sungguh yatie dpt top up EBM...mmg tabik kat yatie...good luck

mamanoa said...

maksud i siang anak i mnum susu bdn gak tp guna btol..sbb anta ank gi uma pengasuh

fiza said...

Tahniah THA, kan ku dah cakap...mu bley catch-up nyer. Kagum dengan semangatmu :-)

Hayatie said...

liza & asmaaa..ku mmg betul2 berlumba ni..hahaha..takda apa yang dapat menghalang ku..

Mamanoa..ye, anakku tak direct. anakku menghadapi masalah nipple preference yang agak kronik..(kronik kah..ke aku yang kronik!)since then ku tukar profession sbb takmau tensi2 dah..klu tensi mmg dah lama anakku minum FM je skang..

Fiza..haha, harus ku jadi begini!klu tidak,ku yang malu dikendian hari nnti..hihi!

az said...

teruskan usaha!!!!!!!!!!ku tabik spring dgn mu hayatie..

Jiji said...

Aku respek aaaa!!1@!~

MatAhaRiKu said...

wah bagusnya semangat dah kembali lagi..Chaiyok!Chaiyok!

cintaKusayangMu said...

truskn memecut tha....klu cmni kalah watson nyambek...eh..betul ke dia tu pelari pecut negara dlu??ku pn dh hlg ingtn jap...hahaha

Hayatie said...

Jiji, matahari, qis...hihi..toceh2!..betul la tu watson tu pelari pecut negara dulu...

herni said...

tha...hati2 pecut tuh wehh...takut kaki tersilang jatuh tergolek...hihi ku standby kan back up ambulance ke mu yek (ayat org baru kuar spital) kui3...

kakyong said...

terus kan usaha..:)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea