Sunday, May 10, 2009

Support Group Meeting 4

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:21 AM
Semalam, sgm kali ke-4 ini telah diadakan di Taman Putra Perdana, Putrajaya. Topik sgm pada kali ini adalah 'Advantages of Breastfeeding - How Breastfeeding Affects Mothering'. Ramai juga yang hadir pada kali ini dan diskusi dipecahkan kepada 3 kumpulan, diketuai oleh 3 moderator (LC) yang dijemput iaitu puan kamariah, Puan Rita Rahayu dan seorang lagi doktor, ku dah lupa nama pula, tapi bukan Dr. Shiha. Setelah puasfenin2 meronda/me-riki tapak/tempat pada khamis lepas bersama mamaAnA (ina) dan bruceshark (mai), alhamdulillah, jumpa juga tempat yang tidak memerlukan apa2 bayaran dan selesa. Jika tak, plan untuk dibuat taman2 botani, wetland..tetapi rupa2nya tempat2 tersebut dikenakan bayaran, dan bayaran yang paling murah adalah RM120 untuk satu jam, huhu!..

Moderator untuk grup ku, adalah puan rita rahayu...sweetkan die..uhuks!














Align Center








Alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancar. Cuaca pun sangat baik pada hari itu. Insyallah, kalau takda aral pape, kita akan cuba untuk organize next SGM5 pada 28 jun depan. Topik untuk sgm berikut adalah 'Nutrition and Weaning : Improving Family Nutrition'.

7 comments:

aleasofea said...

tentu linda tak layak masuk group kalau campurkan Bf n FM?

wah..teringin nak fully BF..harap dapat bila linda bercuti selama sebulan ni kat kg..

Hayatie said...

aleasofea..takdela camtu alea,dlm group tu pun ramai juga yang campur BM+FM juga..tapi tetap semangat untuk satu hari tak payah campr FM lagi..takpe, kt situ takde diskriminasi ke pape. Yang penting kite perlukan sokongan dlm usaha penyusuan ni.. ;)

Normaliza said...

Terselit jugak gamba ku yang 'bulat' itu rupanya..hehe!

Mama Shinta Musraika said...

salam hayatie..

wah.. sonoknye.. sonoknye..sonoknye!

jelesnye..jelesnye..jelesnye!!

ya linnda@aleasofea, jgn rendah diri.. minat nak fully BM yg ada kat awak perlu di pupuk dgn menghadiri meeting cam gitu! ku pon dulu FM+BM tapi berkat sokongan kat SI.com akhirnya ku say gud by kat FM.. kalau ku dpt terbang percuma ke sana ku sanggup ambil cuti utk dtg group meeting tu..

umisyifa06 said...

aleasofea ku rasa sedih la plak baca ayatmu itu...xpe slow2 linda,kalau keinginan tu ada mesti BOLEH PUNYA

Hayatie said...

chippo..yekah..ku tak terperasan ..ekeke

Shinta..baik mu join next sgm ni..kang mu asyik dok menjeles jer...

Umisyifa..betul2, kami suka akan menyokong mu aleasofea..

EcoT said...

salam..dulu jd peserta jer..skrg ni dah jadi fasi..baguslah puan hayatie ni

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea