Sunday, May 24, 2009

Maaf

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:46 PM
Ku nak mintak maaflah pada guest-guest yang nak tanya ku mengenai tips2 EP di PINGBOX ku di belog. Yang kadang-kadang tak berjawab soalan mereka. Bukan apa, ku memang 24 jam online..haha (tido pun) berotben & lappy ni standby jer..tapi ku dah tak kemana-mana. Makan, buat keje rumah, melayan azri bagai. Kalau time mengepam la ku boleh ngadap lappy ni full time.. so bila dah away dari lappy, kadang-kadang nampak mesej2 kat pingbox ku yang pertanyaan orang yang tak berjawab, bila nak jawab, orang tu dah sign out pula. Sorry sesangat! Jangan kalian ingat ku sombong ker bagai. Ku berbesar hati nak menjawab segala pertanyaan mengenai pumping dan apa-apa lagi la, kalau ku ada depan lappy ni. Insyallah!. Jangan segan-segan menghola diriku yang pemalu ini yer...

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea