Thursday, May 7, 2009

CD Coola lagi..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:58 PM

Semalam dapat lagi parcel dari coolababy. Wah, sakan aku asyik menghorder coola jer ni. Macam dah addicted seh..eheh!Semalam dok bukak kotak, sekali tengok ade 2 wane yang dia tak penah kasi. Warna soft pink dan lite green. Selama ini, aku tak penah specific kan request bab2 kaler, aku suka campur2 je kaler yang ada. Haipp, bukak acikk sorang nak pakai ni. Ada orang lain yang mengorder dari ku juga..huhu! Sebenarnya rentetan daripada entri ku yang ini, ini dan ini. Ramai juga yang bertanya bagai yang nak orderlah, nak kirim lah, nak beli lah etc, haha! Jadi kali ini sapa2 yang berminat dengan CD Coolababy ni, boleh lah mengkontek/mengemail/meng-sms aku ditalian hayat ini 012-2045646. Boleh didapati secara cash, kutu (kutu ni dah ada 2 group yang sedang on dah sekarang) atau installment, 'o' interest..haha!

3 comments:

nikhazifah said...

ade bape insert dalam tu?

herni said...

wah ada installment kah bebeh! mak sukeeeeeeeeeeeeee

Hayatie said...

Nik..ade 2 insert

Herni..ku mengalu2kan..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea