Tuesday, May 12, 2009

Cartoon Printed CD

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:41 AM



Hari ini, ku dapat lagi CD lagi. Kali ini cartoon printed cd. Sample ini untuk ditorai pada azri. Pada pendapat ku, okayla. Walaupun designnya takleh celen jenama2 yang branded, tapi jadilah bagi yang nak merasa yang kartun2 juga..hahaha! Material dia memang lain la daripada coolababy. Nampak macam lembik2 & soft sebab material memang bukan PUL tetapi cotton laminated (ye ke, ku agak je, sebab ku nampak kesan laminate belah dalam tu).So kira waterproof juga lah tu. Sampai ibu ku kata, yang ini lagi dari coola. Bang bil tak cakap arrr.

Dapat2 jer ku terus pre-wash skali. Ingat nak prewash 2nd time pula. Tapi aku tak sabar decide nak pakaikan terus kat azri. Dalam hati, ala kalau bocor takpala, memang nak prewash lagi pun. Surprisingly, ku pakai dari kol 6pm hingga ker pukul 10pm, memang tak bocor. Cd ni datang dengan satu insert sahaja. Dek kerana azri ni jenis heavy wetter ku kena la cilok insert kawan sebelah tu letak dua..hihi!. Even cd coola pun ku tetap pakai 2 insert terus. Pastu malam ni ku pakaikan azri juga dengan CD ni. Resultnya kita tunggu di lain siaran..huhu. Ada saper2 yang nak mencoba-coba cd ini, koling2 la acik regenya yer.

11 comments:

My_Aqeelah said...

salam...lame tak jenguk blog mu ini! weh order dari mana Cd nih? ku pun rase cam minat ajek!

nadnye said...

cantek juga.. ku ada satu jea cd..

mama-qaisara said...

berminatla..brp rega eh? boleh email sya tak?
ladyheart2612@gmail.com

tq. :)

mirah said...

ya ya mcm cantik je tu. Sharing is caring kan. Share lah lagi.. :)

Hayatie said...

hahaha..kalianss..telah ku emailkan pada saper yang request itu..

Normaliza said...

cantik ah CD tu. Berape rege nye yek? ku macam berminat jer.. :)

ummiaqeef said...

comeinye..berape rege tuh? beli kat mane?

mamanoa said...

wa...comey la CD tu..bape ekk arge dier..maner nk bli...promo la kat member ni..tgh kumpul CD ni...

Hayatie said...

Liza, ummiaqeef, mamanoa..sila lah koling2 acik ya 012-2045646 :)

mamanoa said...

hayatie..da ader stok baru lum..huhu..xsabor ni..

ummi said...

salam..boleh email rege utk cd printed ni ngan coolababy pocket..tq amylda81@yahoo.com

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea