Saturday, May 23, 2009

Azri 7 month

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:57 AM
Alhamdulillah, 7 bulan sudah azri ku pada hari ini, 7 bulan azri minum susu ku (tak berapa esklusif lah kiranya, sebab awal2 dulu memang dah campur, merasa la juga azri ku setin..huhu), 7 bulan aku berEP, 7 bulan aku tak 'peod'..hihi. Cepatnya masa berlalu, rasa macam baru semalam jer ku beli pam spectra, keh keh!Tahniah ler buat aku..eh eh ?!Semoga aku sentiasa tabah. Terima kasih kepada rakan2 cops yang sentiasa menyokong ku dari tepi. Adoi, every month pon mesti ada entri award untuk diri sendiri..hahaha.



Hilang sejenak penat-lelah ku mengepam siang malam, bila ku lihat azri. Kalaulah dia tahu betapa gigihnya ku mengepam, semata-mata kerana ingin menyuapkan susuku sendiri.

6 comments:

ibu_arifa said...

Tahniah..selamat berpumping yer kak.. senang hati tgk anak kita membesar dgn susu ibunya sendiri kan..tak de was-was dgn bahan kimia lain (cth melanin dan sewaktu dgnnya tu..)
semoga sihat dan selamat yer Azri

kakyong said...

Tahniah Yati..

semoga semangatmu sentiasa menjadi ikutan ibu2 lain...

Hayatie said...

ibu arifa..betul3..lagi kaya dgn antibodi lak tu kan..

Kak yong..thanks...

didahaida said...

tahniah..suka tgk pic mulut azri tuh..seksi

nadnye said...

Tahniah.. yea.. 7 months tu..

Hayatie said...

syu..hahaha...bibir tebal tu..cam abah die juga..

Nadyne.. thankss yer

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea