Friday, April 3, 2009

Tag-PhotoFunia

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:50 AM
Kali ni dapat tag dari amyatie. Wah ku suka tag efek gambar ini. Harus ku pergi download lagi macam-macam efek di situ.



1st, download your favourite photo using effects at www.photofunia.com

1. Do you think you are HOT?
Yeah, i was hotzz, vogeh da vaazzz beforeeee.......

2. Why do you like this picture?
Ini gambar kahwin ku. Masa malam persalinan bagai..wakaka! Missed that moments and 'myself'.

3. When was the last time you ate pizza?
Sebelum ku melahirkan azri. Lebih kurang 6-7 bulan lepas lah rasanya. (Wah ni yang teringat nak pekena balik ni)

4. The last song you listen to?
Agnes monica-Matahari. Tu pun ku dengar kat blog mama_lin

5. What are you doing right now besides this?
Pumping. (Haha, ni la keje ku!)

6. What name u prefer besides yours?
None. 'Nurhayati' would be just fine kot! Takkan nak tambah 'siti', 'sri', 'Nurul' atau 'Ku' ker (haha ni kata luvhaziq ku tiru nama die lak,ekeke) mcm tak kena jer.

7. People to tag
Hoho, ramai dah kena tag ini juga. So ku tag siapa yang kurasa belum la yer;

Maryaaa
Herni
lin
charming liz
ila
As
Fiza
shinta musraika
My aqeelah
Ibu arifa
Asmaaa
Ummiaqeef


8. Who is no.1?
Maryaaa, orang pertama yang ku kenal melalui susu ibu.com. Itupun kebetulan sbb ku beli cooler bag AR dari dia.

9. No.3 is having relationship with?
Lin-Her husband and beloved son adwan..

10. Say something about no.5?
Ila-one of my SI member. Selalu menjengah ke blog ku juga..ekeke!

11. How about no.4?
Lis-Member SI , selalu jumpa di konferen YM

12. Who is no.2?
Herni-Member SI, selalu nama nama jer kat forum. Baru dapat bersuamuka di SGM tempohari,hihi!

13. Others
As-member SI dan juga rakan bloggers
Fiza-member SI dan juga rakan bloggers
My-Aqeelah-member SI dan juga rakan bloggers
IbuArifa-member SI dan juga rakan bloggers
Asmaaa-member SI dan juga rakan bloggers
Ummiaqeef-member SI dan juga rakan bloggers
Shinta-member SI dan juga rakan bloggers


14. Sila jwb TAG ni yer kengkwn!!

4 comments:

luvhaziq said...

baiklah ku bg nama mu skang ku hayatie yer...jd ler mu sedara ku plak

luvhaziq said...

mcm hayatie kapoor la weh...

Hayatie said...

Haha..itu nasib la..kalu tak karisma kapor bungkuss nasi lemak la jawabnya..ekeke!

sdg said...

Thank you very much - photofunia is really nice site. One more site where we can edit our pictures: Picjoke.com it has more than 150 funny photo templates.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea