Monday, April 27, 2009

Calling for EP'ing Moms

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:17 PM
Haha..acik siap calling2 lagi. Ku nak menyeru lagi pada semua especially ibu2 yang fully pumping seperti daku dan BF'ing moms diluar sana untuk join group geli-geli ku ini. Takde apa, just sesajer untuk bertukar-tukar pendapat, memberikan galakan dan semangat sesame sendiri dan apa-apa aje lah yang kalian ingin luahkan di situ. Jangan lupa untuk update nama anda (jika ada fully EP la) di list 'Exclusive Pumping Mommies'. Moh2 kalian, jom kita pakat2 geli-geli disitu. Jumpa disana disana disanaaaaaa.

4 comments:

kakyong said...

salam Hayatie,
dah tukor cat rumah.. lawo la.. pink/coco/mocha... i love chocolate..!

Hayatie said...

Haha..kak yong..sy pun suka cokelat juga...

mama-qaisara said...

nk join cmne ye?minat gak nie.

Hayatie said...

mama_qaisara, clik jer kat link EP&BF tu...atau leh clik kat banner atas bleh kanan tu, jommm :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea