Wednesday, April 29, 2009

Balik kampung

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:49 PM
Hohoho balik kampung...hohoho..balik kampung...banyak barang hati ngirangg!!Harini ku nak bersiap2 packing bag bagai nak balik batu pahat pada hari ini juga. Dah lama ku tak ikut encik hubby ku balik. Selalu die jer yang duk sana sensorang (maklumlah encik hubby bekerja dibatu pahat). Kalau nak diikutkan sudah 5 bulan ku tak ikut dia balik. Tapi tak lama, ahad ni mungkin balik kot..haha! Aisey nnti pasti ku akan merindui aktiviti seharian ku bila dirumah sendiri contohnya memasak,mengemas rumah belog, berbeloging, bertenet & ber-Si, eheh!. Forum XX ku pun mesti tidak terjengah ler nanti..sob sob (harus ku curi2 masa nak bertenet2 juga, hihi)

5 comments:

Adwindaa said...

wahhhh... best2... nak itut...

adwan nanti ujung bulan 5 nak balik pahang kampung sebelah mak tok miah (mamaku)... dia tak penah lagi balik sana, so nanti balik ku nak tayang la hero kebanggaan hatiku ini pada org2 kampung...hihihi

selamat pergi dan kembali....have a nice journey... bon voyage....

ILA said...

wah...blik batu pahat tuh...kim salam org kampng yer...hehehe

aleasofea said...

BILA dah selalu bertenet mmg tak dpt idup tanpa tenet..hehehe..linda nanti nak balik sebulan kpg taktau la ap citer..

luvhaziq said...

hoh..u nk itut gak.ku lama dh xblk kg...huwaaa...

littleluqmanhakim said...

salam..lama dah tak chat ye, org sana busy saja..heheh anyway, enjoy ur trip worait..see u later

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea