Thursday, April 2, 2009

Award..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:55 PM


Dapat award yang bertajuk ' I love your Blog' dari luvhaziq. Ni dia dah takde kerja la tu, hihi!Anyway, mekaceh lah. Ku selalu nampak award ni juga kat blog2 orang (dalam hati bila la orang nak passed away kat ku pula yer, hihi). Dengan ini ku nak menyerahkan pula kepada rakan-rakan bloggers ku yang blum tersenarai di blog luvhaziq iaitu : amyatie@THU, maryaaa, luvhaziq(kira mu dapat balik juga la ni,hihi) Lin, Lis, Fiza, As, Ibuarifa, Asmaaa, ila, My_Aqeelah, Ummiaqeef, herni, e-caR dan lain-lain. Walau kalian telah menerima award ini. Terimalah lagi ikhlas dari ku pula..huhu!

5 comments:

luvhaziq said...

yea yea ku dpt awards....tocei kamcia ler ye.esk mu g bangsar village x

Hayatie said...

Hihi..ku tahu , dari firasat ku memang mu mendambakan award tu juga. Takkon nak award kat diri sendiri pula kan.ekekek..ku tak tahu.rasa mcm nak pegi,syiok juga pasal baby wearing ni. Leh ku eksen sling cap ayam rm12 ku tu...haha, buleh ker.ekeke!

luvhaziq said...

xper ko pkai nmpak xclusive skit.oii...bila nk buat ns kt ku

ummiaqeef said...

thanks 4 the award..

My_Aqeelah said...

time kasih lah yea...sungguh ku blur bab award meng award nih!!!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea