Friday, March 13, 2009

TAG lagi....

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:21 AM

Tag from Aishah, toceh!. Sekali kena TAG berkali2 dah...hambikk ko..hihi. Previously Tag four, yang ini Tag Five pula, haihh macam berjanji-janji pula

5 things found in my bag:

  1. Wallet
  2. Handphone
  3. Beg make-up
  4. Kunci rumah
  5. A girl things; pantyliner, pads

5 things found in my wallet

  1. IC ku..
  2. Mykid Azri
  3. Segala bagai kad (kad kredit, kad loyalty, kad atm & kad2 lain yang menyemak jer
  4. Lesen memandu
  5. Duits

5 favourite things in my room

  1. Teko wangian aromaterapi dgn lilin ( buat2 lah paham camana bentuk itu)
  2. Air-cond
  3. Kipas (pasal selalu off aircond bila dah sejuk sgt kemut elektrik
  4. Wardrobe + 5 tier file cabinet yang diconvert jadi tmpt simpan brg2 azri khazanah bagai
  5. kapet bulu-bulu..

5 things I've always wanted to do

  1. Menjahit (Langsir,Baju kurung, baju melayu azri, CD???)
  2. Nak bukak kedai (tak kisah la kedai ape, online ker, janji bisnes!)
  3. Breastfeeding Azri (ended up being fully expressing, takpela either way pon, janji azri minum susu ibu juga)
  4. Nak excersize diet bagai
  5. nak sambung master (tapi tak penah yg dapat!..hihi)

5 things I'm currently into

  1. Pam, pam & terus mengepam..
  2. Bloggingsss with lotsa luv info..
  3. anything to do with exclusive expressing/ pumping
  4. Baby things
  5. Online shopping

5 people to tag

  1. Amyatie
  2. Maryaaa
  3. Fiza
  4. Liz
  5. iLa@ultragirl
Selamat berTagingss kalian yer.

1 comments:

Shais said...

akak pun kalo boleh nak jahit cd ...tapi banyak benda yg tak jual kat kedai sini.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea