Tuesday, March 31, 2009

TAG - 6th PHOTO

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:29 AM
TAG GAMBAR FROM LIN


RULES
>Go to your photos folder in your computer.
>Go to the 6th folder of photos.
>Go to the 6th picture in that folder.
>Put the picture on your blog and a description of it.
>Invite six friends to join the challenge.
>Link them in your blog and let them know they have been challenged!

oo..kena amik gamba yg ke-6 dalam
folder photos dan gambar yang ke-6 dalam folder itu kah. Kalau gambar tak cun, buleh ngelat kah...ekekek..

So, here's mine..Folder yg ke-6 dlm folder foto adalah folder yang bertajuk 'Others Photo>disebabkan dlm folder itu cuma ada 5 gambar sahaja, ni di buleh dikiragambar yg ke-6 dlm folder itu....hihi!pheww, seb gambar ni....(ni kes janji tak ngelat tau), memang inilah gambar ke-6 dalam folder yang ke-6 dalam folder album yang besar ku itu...



Ni gambar hubby masa bujang, bersama-sama dgn rakan-rakan UTM, baru pas habis main futsal...(aisey contact lens hijau tuh, kalian nampakkah!ekeke, ni kes perasan nak jadi 'italian' ler tuh!..FIY, hubby ku ini obsess dgn apa sahaja yang ada kena mengena dengan Itali. Feveret team bola dia adalah AS Roma. Sampai anak kami pun ada nama italian.kehkeh. (Ahmad Azri Azzuri...'Azzuri' bermaksud biru dalam bahasa itali, hihi!). Cuma nak pegi honeymoon ker itali jer tak dpt..

6 orang yang ku nak dera..(jgn ngelat gambar tu yer korangs!)
1. amyatie-ni dah kena dera juga dgn lin
2.Maryaaa
3.Luvhaziq
4.herni
5.lis
6.ila


5 comments:

herni said...

huh mujur kena gambo ok samapi kt ku, kalu x konpom ku aci ngelat haha

maryaaa said...

wowwy nama italian. THA kalo dpt peluang pegilah italy, best jugak. Ku dah pegi hari tu best...kalo byk duit leh shopping bagai, kalo sengkek mcm ku, ambik gambo jerla byk2 buat modal 'menunjuk' kat org kampung. the most beautiful place in italy was Venice. Hubby mu sesuai bonar gi MILAN, they are very passionate about football, termasukla makcik2 tua. Kalo mu jadi pegi, ku nak kirim beli talipinggang kulit ular.

charming-umi said...

Jumaat nanti ku buat.

luvhaziq said...

ku cari gmbor cantik2 je ler...kui...kui...kui...

Hayatie said...

hihi..korangss..jgn ngelats ar..

Maryaaa..ku teringin nk pergi nak memuaskan keobsesan hubby ku terhadap italia...ekeke
berapakah agak2 ongkossnya...huhu

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea