Tuesday, March 24, 2009

Sling Bag Alfio Raldo

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:02 AM


Akhirnya ku dapat juga sling yang ku berkenan dihati. Mesti maryaaa geli-geli baca entri ni. Pasal sling bag pon nak post, hihi. Ku dah lama nak cari sling bag, tapi kebanyakkannya ku tak berkenan. Kalau ada yang berkenan pon, mahal la pulak. Hari ni ku jumpa maryaaa pasal nak ambil barang untuk projek ku, hihi!(pssttt) di butik AR kawan die kat bangi. Ternampak lah plak sling bag tu, terus ku ter-rachun nak beli..eheh! Sekali tengok ada macam design Le Sport Sac kan..yang tu memang cun2. Ku kecur nak beli tapi apakan daya, mengigils ku nak beli. Sling die je dah beratus beb! Tapi design AR ni pun cun juga. Harga pun ok, RM26 je korangss! Yeay, eksaited siotss, tak sabar nak rasmikan!amyatie, jangan mu kecur yer!hihi!...

6 comments:

Yatie said...

perghh bikin panas betul la, bkn nk beli kan ku satu...huarghhhhh

maryaaa said...

kahkah..masa SGM nanti beli laaa dekat jer

fiza said...

Tie, santek...santek..SGM nnt mu pakai tau, kasi jelous sket kat kembar mu ittew..heheheh...

luvhaziq said...

colourfulllll ler.....

Adwindaa said...

heheheh marna marni gituuuu.... ekekekeke

Hayatie said...

hihi, korang nanti akan ku rasmikan di SGM nanti..tungguuu kemunculan ku bersama sling bag yang vogeh daa vasss ituh, hihi!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea