Sunday, March 1, 2009

Projek

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:33 AM
Arggh, byknya benda yg bermain dibenakku sekarang. Yang paling utama sekali skali, passion ku dalam jahitan. Byknya projek jahitan ku yang terbengkalai since dr ku preggy lagi. Bila nak start menjahit ni cik yatie oii!.

Ku nak senarai2kan projek2 jahitan yang perlu aku siapkan untuk tahun 2009 ini:

1) Langsir pintu bilik-kainnya ku dah berzaman ku potong tapi tak jahit2.
2) Baju kurung
3) Kelas jahitan baju kurung moden & kebaya - sian makcik yg ku dah janji nk blaja dgnnya, alih2 ku tak datang2.
4) ku nak order nota jahitan lagi kat Pn Azura - nak order nota jahitan baju melayu & baju kanak2
5)
6)
7)

*Akan ku hapdet lagi ape yg ku nak buat.

2 comments:

maryaaa said...

biar kuhapdet:
5) cloth diaper
6) nappy stacker
7) wetbags

and then you will supply to us, yey!

Hayatie said...

hoho..pandai mu yer!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea