Monday, March 16, 2009

Mini Gathering

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:03 PM
Hari ahad yang lepas bersamaan 8 haribulan Mac, kami mengadakan lagi mini gath, kesinambungan Gath yang besar di tasik permaisuri tempoh hari. Kunun-kununnya khas untuk AJK-AJK tak bertauliah stok lantiks sendiri pada Gath sebelumnya. Maklumlah, pada hari tersebut kami tak dapat beramass mesra makan-makan melantakss. Masing-masing begitu komited dengan tugasan memasing, chewahh!. Kebetulan Aisyah mengoffer diri untuk menjadi tuan rumah pada acara hari tu sambil-sambil men-celebrate besday anaknya sekali, kira macam serampang dua mata la ni. Selain makan-makan, ada juga citcet mengenai cloth diaper lagi dan juga penerangan mengenai education plan daripada wakil prudential BSN Takaful, En ikram yang macho (Hubby amyatie) hihi!

Sambil-sambil sempat juga ku mengetest FS kepunyaan Aishah (lagipun dah masuk waktu ku mengepam juga). Lihat, ku yang tengah duduk kusyuk mengepam. Mereka-mereka sengaja nak nak mengena ku, dengan bergambar beramai-ramai disitu juga (Punyalah besaq tempat lain korangss, kat spot ku mengepam juga yang korang pilih yer!





Kami yang hadir pada hari itu adalah, dari kiri; e-caR a.k.a ibuEiymann, Ku yang duduk, Aishah a.k.a amyshazz, Akma a.k.a akmaaalias, Kak sue a.k.a diyaluna, amyatie, haza a.k.a tumitu. Za sudah pulang terlebih awal haritu.


Kami kusyuk menerangan penerangan daripada Mr. Ikram. Huih..besaqnyaa diriku rupanyaa..huhu . Masing-masing datang dgn family memasing. Ku juga yang datang solo pada hari itu kerana hubby ku takda sob sob. Sebelum dan sesudah itu, kami ada bertukar-tukar cloth diaper eh pendapat, masalah, etc mengenai cloth diaper ini.

1 comments:

Shinta Musraika said...

huk..huk..huk.. ku hanya mampu cemburu..
uwaaaaa...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea