Friday, March 20, 2009

EP Award

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 1:13 AM


Sengaja ku nak tempek award yg ku beri sendiri untuk diriku, hihi. Medal ni pun ku ciloks dari forumer i-village. 23hb ni genapla sepurnama 5 bulan ku mengabdikan diri berkecimpung dalam dunia exclusive pumping (EP) ini. Sungguh ku tak menyangka yang ku dapat bertahan setakat ni. Selama ni lah juga rutin seharian ku sebagai pemerah tegar dan selama ini jugalah azri masih minum susu ku walaupun ku tidak mem-BFkan dia. Banyak yang telah ku ku korbankan sepanjang tempoh ini, emosi, diri sendiri dan sebagainya. Ku tak sabar nak tunggu sehingga setahun dan waktu itu ku boleh kembang hidung dengan sekembang-kembangnya.

Walaupun lagi 3 hari, tapi ku dah tak sabar-sabar nak tulis entry ni, klu buleh ku nak tulis entry skali bila azri dah 6 bulan, keh keh. Kalau dekat forum i-village, bahagian EP, ku buleh dikategorikan sebagai 'comfy EPers'(walaupun ku tak pernah post hape2 pun kat sana, ku cuma silent reader shj disitu, acikk segan BI acik cangkuii,hihi). Disana mereka mengklasifikasikan; 0 to 3 months = Beginner EPers, 3 to 6 months = Comfy EPers, 6 to 12+ months = Pro EPers.

Kali ni fresh EBM ku kembali 2-3 botol jer dalam fridge. Ku tak berapa panicks sebab production ku still sama everyday. Azri minum makin banyak. Hopefully by 6 months nnti bila dah mula solids, takdelah 100% bergantung pada EBM sahaja. Hopefully 6 bulan misi jangka pendek ku juga tercapai.

4 comments:

ibu_arifa said...

Wah..dah ada award..tahniah2..

~ As ~ said...

teruskan usaha... caiyok... :D

Hayatie said...

Hihi

Korangs, ku perasan nak award diri sendiri nih!

ajasu said...

salam yatie, ala...malu-malu lak. Mmg you deserved the award for yourself. Tahniah. Saje Aja jalan2 ke sini.. sebab dlm hati tuh rasa tingat Azri dah nak masuk 6 months. sebulan lagi rupa nyer..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea