Tuesday, March 3, 2009

EBM Stock Clearance

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:11 AM
Ku nak letak gambar lagi gambar EBM ku. Korangs jgn jeles2 ya, terutamanya amyatie :), nnti s3 mu dpt leh berlomba2 mu penuhkan fridge. Ini untuk tatapan ku, keh keh!. Ku suka tengok gambar EBM (kembang hidung) ku itu. Klu tidak ku akan bukan fridge berkali2.



ku dalam proses 'EBM stock clearance' ni. Bulan 1 punya hampir habis ku rotatekan. Walaupun byk yg dibuang dari diminum (pasal Azri minum selalu tak habis). Ku tak tahu la stock bulan satu itu sempat habis ker tak. Ku sekarang tidak membuat pertambahan stock EBM, cuma ku ganti sahaja setiap stock frozen yang ku ambil. Klu bulan satu punye dah habis maybe baru ku consider nak tambah baru lagi.


Ni pula freezer keranda ku berisipadu 700 liter. Ni bukan ku beli semata-mata nak letak EBM tau. Dah lama ku beli freezer ni tahun 2006 lagi. Ibu ku nak simpan stok satay bagai die dalam ni, jadi ku tumpang semangkuk EBM ku sekali dalam ni. Tapi skang ku dah tak letak, ku da transfer ker fridge biasa . Sebab ibuku selalu bukak freezer ni berkali-kali satu hari untuk buat stock satay dia.Add Image

6 comments:

Yatie said...

perghhh ku ingatkan dadih tadi rupanya EBM nasib baik ku tak rembat kalo tak pasti mu jadi ibu susuan ku... tak pasal2 ku panggil mu ibu..mueh3

Hayatie said...

haha..mane buleh..camana kita nak berbisan nanti..

harlinda halim said...

hayatie...

beshhhhhnyeee stok sgt byk eh...mmg power la!!!! x jeles....tp cemburu...hihihi....

miearagorn said...

akak, sy amik gambar tepek dalam blog saya..harap diijinkan...tergoda dan sbagai pembakar smangat diriku ini.........

http://itawimlas.blogspot.com/2010/01/aku-berjaya-9oz.html

Hayatie said...

harlinda: tu masa zaman2 kegemilangan dulu...huhu!

miearagorn: silakan...tu gambo ebm awal2 tahun dulu..now dalam kenangan...tinggal belasan sajork...rajin2 mengepam yer dear! ;)

m@Ri@ said...

byknya susu..;)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea