Tuesday, March 3, 2009

Crochet Baby Booties for Azri

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:44 PM
Ku baru je dapat crochet baby booties yg ku order dari Maryaaa hari ni. Ku dah pernah order yang wane bossy blue. Kali ni ku mintak maryaaa custom made kan ikut warna yg ku pilih. Sebab ku berkenan betul kat warna poise pink itu (kombinasi pink&black) dekat blog nya tapi xkan ku nak amik pink kot. Ku minta la dia buatkan warna baby blue&black. So ini la hasilnya. Not bad huh! Tak sabar nak pakai kan kat azri ni!



Yeay! Dah ada dua set crochet booties!

*Ada satu hari ku bawa azri jalan-jalan pakai crochet booties ni, adalah sorang ahkak ni tanya ku '...anak pompuan yer!'.. Hmmm..apolah!nampak gurly sangat kah pakai crochet ni!

2 comments:

Qaseh said...

wah cantik la crochet tuh....

Hayatie said...

aha..order dgn maryaaa tuh :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea