Thursday, March 26, 2009

Cloth Diaper: Coolababy

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:55 PM



Semalan, pernantian ku berakhir, CD yang ku tunggu sudah pun tiba. Khamis lepas ku dapat notification dari email yang CD ku telah dishipped, so semalam baru sampai. Lebih kurang seminggu jugalah. Ku dah lama juga berangan nak berCD ni semenjak ku terbaca thread 'cloth diaper' di susuibu. Perasaan ingin tahu apekah menatang tu akhirnya menjebakkan kan ku,hihi. Dan selepas diperkenalkan dengan lebih dekat lagi daripada kak sue@lunatots pada gathering di Shah alam dulu membuatkan ku tak sabar-sabar nak berkecimpung!.

Hubby memang dah on jer tentang perkara ini, tapi seperti biasa kerana dia seorang pengguna tegar Ebay@lelong dan seorang yang amat kemut jimat-cermat sebenarnya, selalunya dia akan godek2 disitu dulu tentang apa2 item yang kami nak beli. Terjumpalah CD Coolababy ini, jadi hubby ku kata beli kat ebay jer, i i sir ku menurut perintah jer, ye lar fulus datang dari dia jugakan. Tak kisahlah brand aper janji ku dapat CD juga, dari tak dapat langsung..ekeke!

Jumlah 12 keping kesemuanya, tapi ku kongsi dengan amyatie juga. So dapatlah 6 keping sorang. Huh, macam tak fully CD'ing nih! So jumlah CD yang ku ada sekarang adalah 9 keping baru. 6 keping CD Coolababy, 1 keping CD Lunatots, 1 Keping CD Crazy Momy, 1 keping CD dari amyatie juga. Takpa, kalau ada bajet hubby lebih nanti akan ku topup lagi. Sekarang ku tengah pre-pre wash juga CD2 itu. Nanti ku akan kasi review lagi berkenaan CD2 diatas yeh! Tak sabar nak start pakaikan Azri CD ni macam haku jer yang nak pakai juga ekekek!.

11 comments:

luvhaziq said...

wah...sukanyer...byk btl ler...brapa harga smua tue yej

Yatie said...

beb amyatie tu ku ke? wah ku dpt 6kepings ek..kekekekeek

Yatie said...

amyatie to luvhaziq :
luvhaziq ku nk jual CD coolababy ni mu nk ke ? sekeping RM34.50 dpt dua insert.. kalo nk ku blh bwk time gath nnti :)

maryaaa said...

hamboi..meniaga nampak..hehe jgn mu guna NS aku bagi pakej freegift dah hahahaha. beb comella kaler oren jual kat aku satu kaler oren.

tinot said...

hayatie,
kalau beli kat ebay, payment guna paypal ke? Secure tak? akak pun berminat jugak nak bercd ni dengan harga yang murah.

Hayatie said...

yatie, wah mu sempat nk bisnes kt blog ku juga yer!..hihi

Luvhaziq, aha..amyatie dah offer tu..hihi!beli jgn tak beli..

Maryaaa, haha si THU ni kat ceruk mana, mana sempat, mesti bisnesss!hihi

Tinot, yer akak, sy guna paypal, so far secure la..klu nk setup paypal, kena beli la paypal amount dlm USD, klu akak nak amount paypal tu, buleh beli dgn saya, sy tolak 1USD=RM3.55,klu beli dgn paypal.com guna krdt kad, mahal, die cas RM3.70....

luvhaziq said...

ku dh sopping cd dgn kak sue ler....

tinot said...

hayatie, mcm mana yati dapat murah pulak, berminat ni... how to contact yatie.

Hayatie said...

Tinot, akak, kawan hubby saya ade byk paypal..buleh ym saya, hayatiehashim atau call/sms no sy ni 012-2045646

mirah said...

Salam singgah.
Hayatie, kalau nanti ada nak beli kat e bay lagi, share lah dgn saya pula yea.. :)

mama-qaisara said...

salam...sya berminatla gak nk beli kt ebay..harap sudi membantu..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea