Tuesday, March 17, 2009

Azri's first night-out

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 10:56 PM
Yesterday, kami pergi wedding one of my hubby nyer rakan cops di Sime Darby Convention Centre, bukit kiara. Plan nak bawa azri skali. Sengaja ku nak biasa2kan die berjalan. Dalam hati ku risau/takut/nerbes bagai kalau die meragam.


Tadaaa..azri masih bertahann untuk minit2 yang pertama dalam dewan itu

haha..masuk ni, ku dah 14x kali kuar masuk dewan itu, kali ni ku berehat-rehat diluar dewan sambil ku landingkan azri kat atas meja itu. Wah, azri sgt seronoks bila jumpa tempat yg flat, kerana dia akan memusingkan badannya untuk meniarap.




Ku dijoin oleh auntie cinot bersama anas di meja itu..hihi. Sambil-sambil azri dapat tunjuk bakatnya depan anas yer!


Hooray..akhirnya dpt juga kami bergambar tiga beranak

Muka azri yang dah boring kat dalam dewan itu!

kesimpulannya, azri tetap juga meragam sekejap-sekejap. Tapi masih dalam kawalan kami..hihi!Tapi balik tu trus nangis tak henggat, mungkin byk sgt input yg di terima sebelum tu menjadikan die susah nak melelapkan mata untuk tido, jadi melalaklah sampai muntah2!adoi!Kami sampai rumah tepat pukul 12 mlm.

2 comments:

Yatie said...

wah serba azzuri la mu tha ... macam artis majalah.. cun siots!

Shinta Musraika said...

azri tak ngatuk ke balik smpai 12 mlm? my shinta jam 6-7pm dah masa tido dia, so kami memang tak bleh kuar memana blah mlm hehe..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea