Monday, March 23, 2009

Azri 5 months today..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:50 AM


Ni edisi gamba tunjuk body jek sume..haha


Hari ni genap azri 5 bulan..kelmarin dah tulis entri azri 5 bulan in advance. Takpa lah kira entry arini mcm refresher lah..haha ni kes nak bykkan entry juga
  • Azri dah makin cerdass.
  • Macam-macam perangai.
  • Macam-macam emosi.
  • Semakin curious dengan surroundings dia.
  • Suka masuk jari (kdg2 sume jari) sampai muntah-muntah
  • Dah pandai gelak besar tawa hilai bagai..
  • Suka buat suara coeing (betul ke ku spell nih!)
  • Dan macam-macam maleh plak ku nak menaip lagi ni..hihi

6 comments:

ibu_arifa said...

semangat tul azri ni..dah berapa kg dah dia?

Shinta Musraika said...

wah.. azri 23hb genap 5 bln yer! my shinta today 24hb genap 7 bulan.. hayatie! supply merundum la dua hari ni... dah la stok seketul dua je. tadi pagi terpaksa thaw sebotol stok beku 5oz.. ingat nak kumpul stok bebanyk, mendengki tgk stok awak..

luvhaziq said...

wah besar azri pd papa dia nie.camne yek?????lawak je jgn marah...

Adwindaa said...

wooo... 5 bulan dh... hehehe adwan 26 hb ni cukup 6 bulan ......

Hayatie said...

ibu_arifa......hihi..azriku udah 8.5 kg.

Shinta_mum,...merudum kah?jgn lupa belasah jer stok2 yg bykkan susu...jgn lupa pam juga kerap2!:)

Luvhaziq,...ekeke...azri nak celen abah die tak lama lagi.

Adwindaa,.....wah2 best2, dah prepare solid?nyium2....

Shinta Musraika said...

wah.. sihatnya azri! my shinta baru 6.5kg masa umur 6 bulan. jauh ketingalan lah hahaha!

sekarang 7 bulan tak timbang lagi sebab takde gi cucuk apa kat klinik so takde la timbang. tadi pagi ada try test kat scale tapi susalah, tu scale org dewasa tak boleh dpt berat shinta kuang..kuang..kuang..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea